Cercar

Inici -> Palau de Congressos

Palau de Congressos - Descripció

L'Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears han unit els seus esforços per a iniciar el desenvolupament d'un ambiciós projecte: la construcció del futur Palau de Congressos de Palma de Mallorca.

L'avantprojecte guanyador del Concurs ha estat el de l'arquitecte navarrès, Francisco Mangado, la idea del qual s'adapta perfectament a la fisonomia d'aquesta ciutat mediterrània i a la seva emblemàtica ubicació en la denominada façana marítima de Palma.

El futur Palau de Congressos posicionarà a la ciutat de Palma com una nova destinació competitiva de negocis, ja que per les seves característiques respondrà a les necessitats i demandes del sector empresarial, especialitzat en viatges de congressos, convencions i incentius.

L'esperada presència d'un Palau de Congressos potenciarà, a més, a la ciutat en si mateixa, generant una interacció positiva entre la ciutat i el Palau, dinamitzant l'actualització i modernització dels serveis que la ciutat ofereix tant als seus residents com als seus ciutadans. El turisme urbà és una demanda creixent i Palma, ciutat mediterrània per excel·lència, vol convertir-se amb aquestes actuacions en la capital excel.lent que realment és i ser un referent obligat en turisme de ciutat.

El Palau de Congressos fomentarà l'arribada d'un turisme d'alt poder adquisitiu i no circumscrit només a la temporada estival, sent un important factor de desestacionalizació i possibilitant la combinació de turisme de negocis amb l'oci, l'esport, les compres i la cultura en la seva més àmplia accepció.

A més, el fet que el conjunt dugui la signatura de l'arquitecte Francisco Mangado, farà del Palau de Congressos una de les construccions emblemàtiques del Mediterrani, convertint-se així en un referent arquitectònic de primera magnitud, motiu de visita en si mateix.

Galeria multimedia

Imatges

Palau Congressos_Descripció_001 Palau Congressos_Descripció_002 Palau Congressos_Descripció_003 Palau Congressos_Descripció_004

veure més imatges

Data darrera modificació:7 d'octubre de 2013

 
© Palau de Congressos de Palma -  Carrer Felicià Fuster, 2. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon: 971626900 | Of. comercial 971626910