Cercar

Inici -> Enllaços

Les oficines del "Palau" es traslladen a l'Edifici Avingudes

2 d'octubre de 2013

Amb el canvi d'ubicació, la Societat Pública estalviarà 40.000 euros anuals en concepte de lloguer i despeses de consum.

Les oficines del

Palma, 1 d'octubre de 2012.

La Societat Pública Palau de Congressos de Palma SA ha traslladat les seves oficines i personal a la 4a planta de l'Edifici Avingudes, en el número 18 de l'avinguda de Gabriel Alomar i Villalonga, amb la qual cosa s'estalviaran 40.000 euros anuals en concepte de lloguer i despeses de consum. Amb aquesta mesura, la Societat Pública participada per l'Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears, fa una passa més en el compliment del seu pla d'estalvi que en aquesta ocasió s'ha vist reflectit en l'aprofitament d'un espai de titularitat municipal per a l'emplaçament de les seves dependències i d'optimització dels recursos propis afavorint l'aprofitament d'un espai de titularitat municipal.

Fins avui i des del mes de setembre de l'any 2009, les dependències de la Societat han ocupat en règim de lloguer un local de 200 m2 ubicat a l'edifici Marina de Portitxol, en el número 36 del carrer de Joan Maragall.

Les noves oficines de la societat compartiran planta amb la seu de l'Àrea Municipal d'Urbanisme i disposaran de tres espais de feina i una sala de juntes

Data darrera modificació: 2 d'octubre de 2013

 
© Palau de Congressos de Palma -  Carrer Felicià Fuster, 4. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon:

971 729 920
palau@palma.cat


Empresa Gestora
Of. comerc. Meliá
971 626 910
sales.melia.palma.bay@melia.com