Cercar

Inici -> Enllaços

Meliá Hotels International opta a la gestió i explotació del Palau de Congressos

1 d'octubre de 2013

Meliá Hotels International opta a la gestió i explotació del Palau de Congressos

El Consell d'Administració ha nomenat a l'enginyer Antonio Luengo nou gerent en substitució d'Ignacio Jiménez, que ha decidit reprendre la seva activitat professional privada.

Palma, 5 de juliol de 2012.- El president del Consell d'Administració del Palau de Congressos de Palma, Sebastià Sansó, ha anunciat que la cadena Meliá Hotels International ha estat l'única empresa que ha presentat dins del termini previst, que expirava a les 14 hores d'avui, una oferta per a l'explotació i gestió de la infraestructura.

Sansó i el fins avui gerent del Palau de Congressos, Ignacio Jiménez, han coincidit que 'ens dóna molta tranquil·litat i confiança que una empresa local de primeríssim nivell internacional' opti al concurs per a convertir-se en la 'potencial explotadora del Palau de Congressos'. Meliá Hotels International 'ho farà extraordinàriament bé' si finalment la proposta presentada s'ajusta als criteris tècnics requerits. En aquest sentit, si l'oferta no presenta errors o omissions que hagin de ser corregits, l'adjudicació podria estar resolta a finals de mes o principis d'agost i el contracte signat a mitjans del mes que ve.

D'altra banda, Sansó ha anunciat que el Consell d'Administració del Palau de Congressos ha procedit avui al nomenament del seu nou gerent, l'enginyer de canals i ports Antonio Luengo Linares, qui rellevarà Jiménez després d'haver presentat aquest la seva baixa voluntària per poder reprendre seva activitat professional privada.

Ignacio Jiménez ha afirmat que ha estat 'un privilegi, un luxe, un honor i un plaer haver aportat el meu gra d'anera al projecte del Palau de Congressos' les obres del qual, ha recordat, es desenvolupen segons el ritme previst.

Per la seva banda, Sansó ha felicitat 'de cor' a Jiménez per l''inestimable treball que ha realitzat durant tot aquest temps en una època molt difícil en la qual ell ha estat un gran capità d'aquest vaixell'.

Data darrera modificació: 2 d'octubre de 2013

 
© Palau de Congressos de Palma -  Carrer Felicià Fuster, 4. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon:

971 729 920
palau@palma.cat


Empresa Gestora
Of. comerc. Meliá
971 626 910
sales.melia.palma.bay@melia.com