Cercar

Inici -> Enllaços

Presentada una plica per al concurs de venda de l'hotel i cessió del dret d'ús del Palau de Congressos

10 d'octubre de 2013

La proposta correspon a l'empresa European Invest Holding Group.

Obras_355

Palma, 9 d'octubre de 2013.

 La Societat de Palau de Congressos ha rebut una plica per al concurs de venda de l'hotel i cessió del dret d'ús de les instal·lacions del Palau de Congressos. La proposta ha estat presentada per l'empresa European Invest Holding Group (EIHG).

A partir d'ara, en un termini màxim de 15 dies, s'ha de convocar la mesa de contractació que haurà d'obrir el sobre amb la documentació administrativa. En el cas de que hi hagi una deficiència i aquesta sigui esmenable, s'obrirà un termini de 3 dies per esmenar-la.

A la documentació que ha d'incloure el sobre A, ha de figurar la solvència tècnica i financera, així com tota la documentació pertinent, inclòs l'aval de 2.025.000 euros.

Una vegada comprovada aquesta documentació, a continuació, es convocarà a l'empresa perquè estigui present al moment de l'obertura del sobre B, amb l'oferta econòmica que, segon les bases del concurs, ha de ser igual o superior a 40.500.000 euros.Després de confirmar-se que la plica es correspon amb les bases del concurs d'adjudicació, la mesa de contractació elevarà la proposta d''adjudicació a l'òrgan de contractació, el Consell d'Administració de la Societat Palau de Congressos Palma de Mallorca.

Data darrera modificació: 10 d'octubre de 2013

 
© Palau de Congressos de Palma -  Carrer Felicià Fuster, 4. 07006 Palma (Illes Balears) Telèfon:

971 729 920
palau@palma.cat


Empresa Gestora
Of. comerc. Meliá
971 626 910
sales.melia.palma.bay@melia.com